Drobne przeróbki
Data: 15.01.2013, 20:48
Witajcie.
Interesuje mnie ten projekt, ale moja druga połówka troche kręci nosem, bo nie bodobają się jej te zadaszenia wejść? Czy możliwe jest przeprojektowanie ich albo całkowita rezygnacja?
Podoba nam się coś takiego (załącznik)- co sądzicie?
Data: 15.01.2013, 20:50
Wydaje mi się, że temat jest do ogarnięcia ale pewnie będzie wymagał projektu zamiennego. Musicie się dowiedzieć jaki jest zakres dopuszczalnych zmian w projekcie.
Data: 15.01.2013, 20:51
Wydaje mi się, że temat jest do ogarnięcia ale pewnie będzie wymagał projektu zamiennego. Musicie się dowiedzieć jaki jest zakres dopuszczalnych zmian w projekcie.
A jak mam się tego dowiedzieć?
Data: 15.01.2013, 20:55
nie bodobają się jej te zadaszenia wejść? Czy możliwe jest przeprojektowanie ich albo całkowita rezygnacja?
heh to wygląda na dużą zmianę, ale może wyjść ciekawie. Sam się teraz napaliłem żeby zrezygnować z tego portyku zdaje się :/
A czy myślał ktoś o jakiś zmianach we wnętrzu - pytam z czystej ciekawości?
Data: 15.01.2013, 20:59
Ten dom brałem pod uwagę swojego czasu.
Myslałem o zamianie pokoju 1.4 na kuchnię otwartą na salon, przy kuchni wtedy byłaby jadalnia, natomiast salon wzdłuż bocznej ściany (od lewej) i po tej stronie taras...zmiany takie jakby narzucała działka;P
Data: 15.01.2013, 21:01
Ten dom brałem pod uwagę swojego czasu.
Myslałem o zamianie pokoju 1.4 na kuchnię otwartą na salon, przy kuchni wtedy byłaby jadalnia, natomiast salon wzdłuż bocznej ściany (od lewej) i po tej stronie taras...zmiany takie jakby narzucała działka;P
w sumie ciekawa opcja, ale o jeden pokój mniej
Data: 16.01.2013, 08:10
Witajcie.
Interesuje mnie ten projekt, ale moja druga połówka troche kręci nosem, bo nie bodobają się jej te zadaszenia wejść? Czy możliwe jest przeprojektowanie ich albo całkowita rezygnacja?
Podoba nam się coś takiego (załącznik)- co sądzicie?
Dopiero zwróciłam uwagę ;P
Bokser chyba coś Ci się nie udało z tym załącznikiem ;P
Dobry Start
- Dziennik i tablica budowy
- Projekty małej architektury
- Pakiet magazynów wnętrzarskich
- Pakiet magazynów budowlanych
Twoje Korzyści
- Największy wybór projektów
- Gwarancja najniższej ceny
- Bezpłatna dostawa
- Możliwość wymiany lub zwrotu